Entrada destacada

RANKING

dilluns, 4 de desembre del 2017

CATALEPSIA (HORROR BOX)


Ja havíem fet Jigsaw I la Ouija, així que no ens ho vam pensar gaire quan els dHorror Box van anunciar que obrien la seva nova sala Catalepsia.

Vam decidir anar-hi com més aviat millor, perquè fos totalment sorpresa, sense haver llegit cap ressenya daltres bloggers que seguim.

 

La veritat és que després de llegir a la seva web que lexperiència es desenvolupa íntegrament dins dun taüt i que no era apte per a claustrofòbics, vam dubtar perquè la meva parella té claustrofòbia segons en quines situacions. Però com que fer un escape sense ella seria pitjor que posar-li les banyes, sho va agafar com una experiència de superació personal i em va voler acompanyar.
 
 

Laventura ja comença tan bon punt fas la reserva. I és que preparar un enterrament porta molta feina. Òstia puta quin fart de pencar. Però tot es fa a fi de bé, i té la seva recompensa.

Un cop feta la reserva, els dies passen i les preguntes es multipliquen. Com es pot fer un escape dins dun taüt? Serà molt angoixant? Com serà la introducció? Hi haurà prou ventilació si em tiro un pet? Etc
 
El començament del joc és immersiu des del primer moment, i això no tranquil·litza massa. En algun moment et dóna la impressió que thas ficat en una història que ja no controles i de la que no et pots escaquejar.

Tot i que si algú és timorat, ho pot passar malament quan comença el joc,  creiem que és una experiència apta per a la gran majoria de persones. Amb una mica de mentalització, això sí.

Un cop la cosa comença de veritat, ja toblides de totes les merdes i vas a fer el que has de fer. Sortir labans possible. Quan la ment es posa en marxa, no només toblides de les pors, sinó que a sobre ho passes bé.

Les proves són molt xules, sembla mentida com en un lloc tan petit es puguin integrar tan bé. La col·laboració entre els difunts és essencial.

El nivell de dificultat és mig. Nosaltres hem trobat algunes proves que semblava que estiguessin fetes per a nosaltres.

La durada de 30 minuts lhem trobat adequada, ja que el tipus dexperiència fa que la intensitat estigui assegurada. Precisament, en aquest cas sortir de lescape és molt més alliberador, collons!

Un temps de 18 minuts i 21 segons ens posava com a millor temps al quart día des de lobertura. Suposem que ens durarà poc, però fa gràcia.



Gamemàster com sempre a Horror Box, perfecte. Gran xerrada postpartida on texpliquen algunes coses molt curioses.

Creieu-nos, no us deixeu coartar per la por i proveu de viure el vostre propi enterrament. Una experiència nova i que espero tardeu molt temps a repetir. Val molt la pena.

Escape imprescindible.

 
Ambientació/Immersió Per morirse!!

 
Feina gamemàster Perfecte!
 
Proves   Divertides, molt ben trobades.
 
Experiència global De la òstia!

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada