Entrada destacada

RANKING

dilluns, 27 de novembre del 2017

ENCRYPT (ENCRYPT ESCAPE ROOM)


Quan vam anar a Encrypt, coneixíem algunes bones crítiques i les poques coses que sexpliquen a la web, però és una daquelles sales que no saps ben bé què et trobaràs.
 
 
Laventura ja comença a la que truques a la porta, i ja queda bastant clar que no será un joc tranquil. Lambientació està molt aconseguida i tota la decoració, proves i demés estan fetes per ells mateixos, però aconseguint un nivell de realisme molt alt.
 
Bàsicament vas al local a salvar l’Ángela, una noia amb cara de no haver trencat mai un plat i que està retinguda en aquella casa i en seriós perill que la facin a trossets. Un cop dins la cosa es complica i el que acabes tement és que qui acabi a trossets siguis tu.

Les proves són originals i queden molt ben integrades. Algunes són realment divertides de fer. Amb algun moment de yuyu i alguna sorpresa inesperada. Algunes ens van encallar ja sigui per la seva dificultat o perquè no teníem els sentits prou alerta. Però en general no es pot considerar que sigui gens fàcil, tal com referma la seva taxa dun 40% d’èxit.

La gamemàster va estar perfecte al seu paper, aportant al joc un plus de malaputesa i humor negre.

Final ple de nervis en que sens acabava el temps, però quan semblava que no, vam aconseguir sortir per menys de 2 minuts. Aquí destacar el final, que és sorprenent i acaba de donar sentit a la història.
 

 

Xerrada final amb la Eliani, la nostra gamemàster, que va ser dallò més cordial i simpàtica, ara sí. Es nota la seva passió pels escapes i es podria haver allargat molt més si alguns de lequip no haguessin treballat lendemà.

Ens van avisar que a principis dany obriran Crematorium, la seva sala de terror. Per descomptat que hi anirem.

 Sala imprescindible.
 
Ambientació/Immersió Molt currada, i mai millor dit.
Feina gamemàster Fantàstica, per recordar.
Proves   Algunes complicadotes, originals, divertides.
Experiència global Ens va sorprendre molt positivament.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada