Entrada destacada

RANKING

dimecres, 20 de desembre del 2017

LA ENTREVISTA (CUBICK)


Feia molt de temps que sentíem parlar de Cubick. I vistes les bones crítiques vam decidir danar a provar les dues sales que tenen.
 
 

A lentrevista vam flipar molt. El començament és impactant, tot i que vam quedar una mica descol·locats. Definir lentrevista és molt difícil, la norma de no fer spoilers fa que fer una ressenya sigui molt difícil, i lentrevista encara ho complica més. Només direm que mai sestà prou preparat pel que thi pots trobar.
 
La immersió és brutal, tot i que en aquest aspecte hi ha un petit detall que en la nostra opinió fa que no sigui una obra mestra, però poc li falta.

La decoració és acurada y molt real. Sorprenent. Ens ha agradat molt.

I ja arribem a les proves. Aquí és son els de Cubick hi posen el millor. Varietat, abundància i un nivell de dificultat gens baix. Moltes proves divertides i algunes de trencar-te el cap de mala manera.

La sala, i el gamemàster a més, afegeixen un plus de tensió, urgència i nervis, que fa que lexperiència resulti esgotadora. Realment vam sortir de la sala fets pols anímica i físicament. Molt contents, això sí.

Si voleu posar a prova el feeling que existeix al vostre equip, aquest és lescape. Tot plegat porta a una experiència intensa que fa que els 80 minuts del joc passin volant.

Gran feina de la gamemàster que diguem que complementa molt bé el joc.
 
 

Nosaltres vam aconseguir sortir a manca de 6 minuts jugant el nivell standard.

Escape imprescindible.

Ambientació/Immersió Espatarrant!

Feina gamemàster Essencial i boníssima.

Proves   Per triar i remenar, nhi ha per tothom!

Experiència global Esbojarrada!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada