Entrada destacada

RANKING

dimecres, 20 de desembre del 2017

GÀNSTERS, DINERO, ARMAS Y ALCOHOL (MÁXIMUM ESCAPE)


A Gàngters, dinero, armas y alcohol, nom poc afortunat que han triat per substituir a lantic de The Bootleggers, et poses a la pell dun gàngster del temps de la llei seca.
Aquesta sala de Máximum segueix la tònica de les sales de la franquícia Claustrophobia. És a dir, decorats absolutament reals que fan que et creguis la història. A Máximum més que a fer un escape, hi vas a viure una ventura. És el que en diuen un quest.
 
 
 
Aquesta sala en concret ens va deixar amb molt bones sensacions.
Bon començament i millor continuació, on vas vivint laventura amb proves cada cop més sorprenents. Hi ha algunes delles que són flipants. I totes perfectament integrades a la pel·lícula en què estàs ficat.

Potser alguns escapistes més purs poden pensar que aquest tipus de sales són molt facilones, però a nosaltres ens agraden molt. La immersió és màxima i et sents lheroi fent el burro en proves dhabilitat i lògica en comptes de trencar-te el coco en complicats enigmes.

En aquestes franquícies, els recursos tecnològics són molt superiors a les sales convencionals i això va tot en favor de laventura.

La gamemàster, una noia molt divertida, ens va atendre molt bé, tot i que a la sala no la vam necessitar, ja que quan no hi ha cadenats ens en sortim millor.
 
 

Bon final de joc i satisfacció per lexperiència viscuda, que és el més important. 

Si us van els quests i valoreu la decoració, escape imprescindible.

Ambientació/Immersió No nhi ha, hi ets!!!!

Feina gamemàster Molt bé. 

Proves   No pocs òstia putes vam deixar anar!

Experiència global Fantàstica!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada