Entrada destacada

RANKING

dimecres, 20 de desembre del 2017

EL SECUESTRO (CUBICK)


Sense temps per reposar de lentrevista, ens fiquem de cap a la segona sala de Cubick.
 
 

Un inici una mica més fluix, dóna pas a una ambientació boníssima. En la línia de lentrevista, o millor.

Les proves segueixen la mateixa línia. Són bones, abundants i potser una mica més fàcils, però no gaire.

Entre nosaltres no ens hem posat dacord en quina de les dues sales és millor, però estan a un nivell molt alt. Tensió a dojo, nervis i corredisses.

El gamemèster molt bé al seu paper, complementant el joc. El final, tot i ser bo, potser no és tan potent com a lentrevista. Però en general és un gran escape.

Vam sortir a manca de 13 minuts, també jugant el nivell standard.
 

Escape imprescindible.
 
Ambientació/Immersió Real

Feina gamemàster Molt bé

Proves   Complicadotes, dequip, bones.


Experiència global La òstia!

LA ENTREVISTA (CUBICK)


Feia molt de temps que sentíem parlar de Cubick. I vistes les bones crítiques vam decidir danar a provar les dues sales que tenen.
 
 

A lentrevista vam flipar molt. El començament és impactant, tot i que vam quedar una mica descol·locats. Definir lentrevista és molt difícil, la norma de no fer spoilers fa que fer una ressenya sigui molt difícil, i lentrevista encara ho complica més. Només direm que mai sestà prou preparat pel que thi pots trobar.
 
La immersió és brutal, tot i que en aquest aspecte hi ha un petit detall que en la nostra opinió fa que no sigui una obra mestra, però poc li falta.

La decoració és acurada y molt real. Sorprenent. Ens ha agradat molt.

I ja arribem a les proves. Aquí és son els de Cubick hi posen el millor. Varietat, abundància i un nivell de dificultat gens baix. Moltes proves divertides i algunes de trencar-te el cap de mala manera.

La sala, i el gamemàster a més, afegeixen un plus de tensió, urgència i nervis, que fa que lexperiència resulti esgotadora. Realment vam sortir de la sala fets pols anímica i físicament. Molt contents, això sí.

Si voleu posar a prova el feeling que existeix al vostre equip, aquest és lescape. Tot plegat porta a una experiència intensa que fa que els 80 minuts del joc passin volant.

Gran feina de la gamemàster que diguem que complementa molt bé el joc.
 
 

Nosaltres vam aconseguir sortir a manca de 6 minuts jugant el nivell standard.

Escape imprescindible.

Ambientació/Immersió Espatarrant!

Feina gamemàster Essencial i boníssima.

Proves   Per triar i remenar, nhi ha per tothom!

Experiència global Esbojarrada!



GÀNSTERS, DINERO, ARMAS Y ALCOHOL (MÁXIMUM ESCAPE)


A Gàngters, dinero, armas y alcohol, nom poc afortunat que han triat per substituir a lantic de The Bootleggers, et poses a la pell dun gàngster del temps de la llei seca.
Aquesta sala de Máximum segueix la tònica de les sales de la franquícia Claustrophobia. És a dir, decorats absolutament reals que fan que et creguis la història. A Máximum més que a fer un escape, hi vas a viure una ventura. És el que en diuen un quest.
 
 
 
Aquesta sala en concret ens va deixar amb molt bones sensacions.
Bon començament i millor continuació, on vas vivint laventura amb proves cada cop més sorprenents. Hi ha algunes delles que són flipants. I totes perfectament integrades a la pel·lícula en què estàs ficat.

Potser alguns escapistes més purs poden pensar que aquest tipus de sales són molt facilones, però a nosaltres ens agraden molt. La immersió és màxima i et sents lheroi fent el burro en proves dhabilitat i lògica en comptes de trencar-te el coco en complicats enigmes.

En aquestes franquícies, els recursos tecnològics són molt superiors a les sales convencionals i això va tot en favor de laventura.

La gamemàster, una noia molt divertida, ens va atendre molt bé, tot i que a la sala no la vam necessitar, ja que quan no hi ha cadenats ens en sortim millor.
 
 

Bon final de joc i satisfacció per lexperiència viscuda, que és el més important. 

Si us van els quests i valoreu la decoració, escape imprescindible.

Ambientació/Immersió No nhi ha, hi ets!!!!

Feina gamemàster Molt bé. 

Proves   No pocs òstia putes vam deixar anar!

Experiència global Fantàstica!




dilluns, 4 de desembre del 2017

CATALEPSIA (HORROR BOX)


Ja havíem fet Jigsaw I la Ouija, així que no ens ho vam pensar gaire quan els dHorror Box van anunciar que obrien la seva nova sala Catalepsia.

Vam decidir anar-hi com més aviat millor, perquè fos totalment sorpresa, sense haver llegit cap ressenya daltres bloggers que seguim.

 

La veritat és que després de llegir a la seva web que lexperiència es desenvolupa íntegrament dins dun taüt i que no era apte per a claustrofòbics, vam dubtar perquè la meva parella té claustrofòbia segons en quines situacions. Però com que fer un escape sense ella seria pitjor que posar-li les banyes, sho va agafar com una experiència de superació personal i em va voler acompanyar.
 
 

Laventura ja comença tan bon punt fas la reserva. I és que preparar un enterrament porta molta feina. Òstia puta quin fart de pencar. Però tot es fa a fi de bé, i té la seva recompensa.

Un cop feta la reserva, els dies passen i les preguntes es multipliquen. Com es pot fer un escape dins dun taüt? Serà molt angoixant? Com serà la introducció? Hi haurà prou ventilació si em tiro un pet? Etc
 
El començament del joc és immersiu des del primer moment, i això no tranquil·litza massa. En algun moment et dóna la impressió que thas ficat en una història que ja no controles i de la que no et pots escaquejar.

Tot i que si algú és timorat, ho pot passar malament quan comença el joc,  creiem que és una experiència apta per a la gran majoria de persones. Amb una mica de mentalització, això sí.

Un cop la cosa comença de veritat, ja toblides de totes les merdes i vas a fer el que has de fer. Sortir labans possible. Quan la ment es posa en marxa, no només toblides de les pors, sinó que a sobre ho passes bé.

Les proves són molt xules, sembla mentida com en un lloc tan petit es puguin integrar tan bé. La col·laboració entre els difunts és essencial.

El nivell de dificultat és mig. Nosaltres hem trobat algunes proves que semblava que estiguessin fetes per a nosaltres.

La durada de 30 minuts lhem trobat adequada, ja que el tipus dexperiència fa que la intensitat estigui assegurada. Precisament, en aquest cas sortir de lescape és molt més alliberador, collons!

Un temps de 18 minuts i 21 segons ens posava com a millor temps al quart día des de lobertura. Suposem que ens durarà poc, però fa gràcia.



Gamemàster com sempre a Horror Box, perfecte. Gran xerrada postpartida on texpliquen algunes coses molt curioses.

Creieu-nos, no us deixeu coartar per la por i proveu de viure el vostre propi enterrament. Una experiència nova i que espero tardeu molt temps a repetir. Val molt la pena.

Escape imprescindible.

 
Ambientació/Immersió Per morirse!!

 
Feina gamemàster Perfecte!
 
Proves   Divertides, molt ben trobades.
 
Experiència global De la òstia!

 

 

dilluns, 27 de novembre del 2017

ENCRYPT (ENCRYPT ESCAPE ROOM)


Quan vam anar a Encrypt, coneixíem algunes bones crítiques i les poques coses que sexpliquen a la web, però és una daquelles sales que no saps ben bé què et trobaràs.
 
 
Laventura ja comença a la que truques a la porta, i ja queda bastant clar que no será un joc tranquil. Lambientació està molt aconseguida i tota la decoració, proves i demés estan fetes per ells mateixos, però aconseguint un nivell de realisme molt alt.
 
Bàsicament vas al local a salvar l’Ángela, una noia amb cara de no haver trencat mai un plat i que està retinguda en aquella casa i en seriós perill que la facin a trossets. Un cop dins la cosa es complica i el que acabes tement és que qui acabi a trossets siguis tu.

Les proves són originals i queden molt ben integrades. Algunes són realment divertides de fer. Amb algun moment de yuyu i alguna sorpresa inesperada. Algunes ens van encallar ja sigui per la seva dificultat o perquè no teníem els sentits prou alerta. Però en general no es pot considerar que sigui gens fàcil, tal com referma la seva taxa dun 40% d’èxit.

La gamemàster va estar perfecte al seu paper, aportant al joc un plus de malaputesa i humor negre.

Final ple de nervis en que sens acabava el temps, però quan semblava que no, vam aconseguir sortir per menys de 2 minuts. Aquí destacar el final, que és sorprenent i acaba de donar sentit a la història.
 

 

Xerrada final amb la Eliani, la nostra gamemàster, que va ser dallò més cordial i simpàtica, ara sí. Es nota la seva passió pels escapes i es podria haver allargat molt més si alguns de lequip no haguessin treballat lendemà.

Ens van avisar que a principis dany obriran Crematorium, la seva sala de terror. Per descomptat que hi anirem.

 Sala imprescindible.
 
Ambientació/Immersió Molt currada, i mai millor dit.
Feina gamemàster Fantàstica, per recordar.
Proves   Algunes complicadotes, originals, divertides.
Experiència global Ens va sorprendre molt positivament.