Entrada destacada

RANKING

dilluns, 27 de novembre del 2017

OUIJA (HORROR BOX)


Vam anar a la Ouija amb moltes ganes de passar por. La seva experiència Jigsaw ja ens va deixar clar que aquesta gent són uns professionals en tots els sentits. El tracte, les cuidades ambientacions i un joc rodó on tot està perfectament integrat.

A larribada, començament ja des que entres per la porta. Molt original i que ja et posa dins de lhistòria que viurem tot seguit.



La posada en escena és molt bona i de bon inici el mal rotllo que desprèn la Ouija ho impregna tot. Et trobes ràpidament immers en un malson del qual no saps si sortiràs. Per acabar-ho darreglar, una prova de valor que es va repetint durant el joc, imprimeix a la trama aquell toc durgència i esbojarrament que ens agrada a alguns i que deixa a algunes amb el crit llest per sortir a la més mínima. 
Les proves i la seva integració, així com lambientació és sublim. No és un joc especialment difícil, però la densitat de latmosfera que ho rodeja tot, fa que a vegades quedis encallat.

Vam aconseguir fugir dalguna cosa que no ens volia cap bé a manca de gairebé 8 minuts. I òstia puta, és un escape que sha de fer.
 

 
El tracte dels game màsters de cine, vam poder parlar una mica amb ells i molt aviat obriran nova experiència que promet trencar esquemes.

Un consell, si voleu passar por, millor anar pocs. I no us descuideu danar amb roba i calçat còmode

Sala imprescindible.
 
Ambientació/Immersió Perfecta

 
Feina gamemàster Perfecta


Proves   Funcionant com un rellotge. Molt bones.


Experiència global Yuyu del bo. Boníssima experiencia. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada