Entrada destacada

RANKING

divendres, 12 de maig del 2017

PRISIONEROS DE LA MAZMORRA (MAXIMUM ESCAPE)


Després de l’éxit de lAvalancha del Olvido, vam anar a provar Los Prisioneros de la Mazmorra. Una altra sala de Claustrophobia (ara Máximum escape), però aquest cop a Barcelona.

Volíem confirmar si aquesta franquícia de sales de escape és tan bona com semblava. I vaja si ho és!

Els Prisioneros de la Mazmorra és un altre festival de inmersió. Lentrada és inquietant i ajuda a posar en situació. Els decorats no existeixen perquè tot és real. O almenys així ho creus. Lambientació de la masmorra és genial. Et cauen els ous a terra.
 

El joc és molt lineal, has danar seguint l'història i per descomptat no hi ha cap cadenat. Tots els enigmes estan perfectament lligats en l’època on et trobes. Hi ha mecanismes, enigmes i alguna sorpresa espatarrant.

No és un escape de gaire dificultat. De fet és bastant assequible. Tot i així hi va haver un problema amb una de les proves que ens va fer perdre molt de temps i ens van sobrar 2 minuts justos.
 

La gamemàster va estar bastant correcta però el fet de tenir la veu molt suau i dolça feia que quan ens explicava les suposades barbaritats que ens faria el botxí si ens agafava, en comptes de provocar angoixa i/o terror ens fes pixar de riure. Imagineu-vos a la Heidi del abuelito dient-vos que us tallarà el cap!!

Gran escape si us va més formar part duna bona història que de trencar-vos el cap amb un enigma rera laltre.

Per nosaltres, escape room imprescindible!!

Ambientació/Immersió La òstia puta!

Feina gamemàster Bona, la veu no és culpa seva.

Proves  Integrades I creïbles

Experiència global Fantàstica!

Ara la sala ha canviat de nom. Es diu LA MAZMORRA: LA ÚLTIMA PARTIDA.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada