Entrada destacada

RANKING

diumenge, 21 de maig del 2017

LA TAVERNA (FAIF)


Apostant altre cop per la proximitat, vam acabar a La Taverna de Faif a Vic. En principi no és una sala que destaqui per la immersió. De fet va més centrada a resoldre enigmes per obrir el munt de cadenats que hi ha.

Ens va rebre la gamemàster i molt correcte ens va posar en antecedents. Un cop a la sala te nadones que tindràs feina. La sala és gran i no agobia gens si vas en un grup nombrós. A més, hi ha curru per tots. Pel que és una bona opció si el vostre grup és de 5 o 6 persones.

La pega dhaver-hi tantes coses per fer és que thas de dividir les tasques i et perds molts dels enigmes i proves.

La decoració està bé, però potser li faria falta una posada al dia. Dona la impressió de senzill i la sala no segueix una història sinó que és un festival de cadenats.

Les proves són nombroses i de nivells variats, tot i que com sempre, cap al final es compliquen una mica més.

La gamemàster molt correcta, donant-nos pistes essencials que ens van ajudar a sortir bastant justos quan faltaven dos minuts.
 

La nota original és que com ells mateixos anuncien a la seva web, és necessari fer servir els 5 sentits per sortir de la sala.

Per a buscadors de reptes, és una bona sala. Si el que busques és experimentar una aventura, no ho és. Tot i així, que no es malinterpreti, la sala és divertida i ens ho vam passar molt bé.  

Ambientació/Immersió Normalet

Feina gamemàster Bona

Proves   Abundants

Experiència global Força bona
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada