Entrada destacada

RANKING

dissabte, 29 d’abril del 2017

UNA AVALANCHA DEL OLVIDO (CLAUSTROPHOBIA)


Una escapada a Andorra ens va servir per viure una de les experiències més al·lucinants. La Avalancha és un room que ho peta des de l’inici.

Havíem llegit una ressenya d’aquesta sala però no hi havia massa informació. L’únic que sabíem és que era bona. Així que vam reservar per la web de Claustrophobia aprofitant que anàvem a Andorra. Quin encert!

Era un dia entre setmana i no hi havia ningú. A l’hora concertada van aparèixer dos nois que ens van obrir i tot seguit ens van fer la presentació. Res de l’altre món, estarem en una cabana de muntanya durant una allau i tenim una hora d’oxigen per poder avisar els serveis de rescat. A més, la cabana amaga un misteri…
 

Un cop dins la cosa ja comença a posar-se seriosa. Els decorats són absolutament perfectes. L’ambientació et fica dins de la història d’una forma que encara avui la recordem.

La sala la vam fer en parella i les sensacions les vam viure encara amb més intensitat.

Les proves són flipants. I quan dic flipants, vull dir precisament això. No hi ha cadenats, però hi ha mecanismes que no hem vist altre cop enlloc i que ens van deixar en plan Òstia Puta!!!! La veritat és que ens vam posar molt catxondos amb aquesta sala.

La forma de comunicació amb el gamemàster és també molt original i divertida. I va estar molt correcte durant el joc.

Vam sortir quan faltaven gairebé 8 minuts, però la sensació era indescriptible. Vam estar amb l’adrenalina disparada durant molta estona i això mola molt.
 
 

Després del joc ens van convidar a provar una màquina virtual que tenen. Molt bona atenció.

Si aneu a Andorra, no us ho perdeu. Escaperoom imprescindible!!!

 Ambientació/Immersió – Brutal!

Feina gamemàster – de 10

 Proves – Al·lucinants!!!

 Experiència global – 6 mesos després encara ho flipem!
 
 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada