Entrada destacada

RANKING

dissabte, 29 d’abril del 2017

EL SECRET DE SANT JORDI (FLUWIM


Per al nostre segon room vam escollir la proximitat i l’opció de poder fer un room que oferís el nivell mig. Més que res per poder sortir i experimentar per primera vegada el que era sortir-ne. Per poc ens tornem a quedar amb les ganes, ja que ho vam fer a l’últim instant.

Reserva normal per internet i endavant.
 

D’entrada el local està ubicat al casc antic de Vic, cosa que ajuda a ficar-te ja una mica en la història que de fet és molt original.

El room està ben ambientat i alguns efectes ajuden al fet que tot el que t’envolta sigui més creïble. Es nota que està fet amb afecte.

A l'aprofitar l’edifici, el room és ampli i ajuda molt a que el grup es dispersi i investigui per separat. Ens vam fer un fart de córrer amunt i avall.

Per un petit error de disseny combinat amb el fet que som novells i ens entestem en ficar les mans per on en principi no hi caben, teníem la Clau de sortida al cap de 15 minuts (segur que ja ho han resolt). L’actuació del gamemàster va ser impecable aconseguint que no es trenqués la dinàmica del joc. Les pistes van ser essencials i ben administrades.

Algunes proves són certament originals i com que som una mica sapastres ens va semblar que l’escape era més difícil del que ens esperàvem.

Cap al final ens vam encallar bastant en un dels enigmes, fet que ens va fer pensar que tornaríem a palmar. Però en l’últim moment el cony de cosa que havíem d’obrir es va obrir i amb els últims segons corrent, vam sortir.  

Bona xerrada final i sensació d’eufòria per assolir l’objectiu.
 
 

Un escape molt recomanable si es va per Vic, ho vàrem passar molt i molt bé.

Ambientació/Immersió – Alta

Feina gamemàster – de 10

Proves – Assortit d’Ibèrics

Experiència global – Ens hem quedat a gust
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada