Entrada destacada

RANKING

dilluns, 27 de novembre del 2017

ENCRYPT (ENCRYPT ESCAPE ROOM)


Quan vam anar a Encrypt, coneixíem algunes bones crítiques i les poques coses que sexpliquen a la web, però és una daquelles sales que no saps ben bé què et trobaràs.
 
 
Laventura ja comença a la que truques a la porta, i ja queda bastant clar que no será un joc tranquil. Lambientació està molt aconseguida i tota la decoració, proves i demés estan fetes per ells mateixos, però aconseguint un nivell de realisme molt alt.
 
Bàsicament vas al local a salvar l’Ángela, una noia amb cara de no haver trencat mai un plat i que està retinguda en aquella casa i en seriós perill que la facin a trossets. Un cop dins la cosa es complica i el que acabes tement és que qui acabi a trossets siguis tu.

Les proves són originals i queden molt ben integrades. Algunes són realment divertides de fer. Amb algun moment de yuyu i alguna sorpresa inesperada. Algunes ens van encallar ja sigui per la seva dificultat o perquè no teníem els sentits prou alerta. Però en general no es pot considerar que sigui gens fàcil, tal com referma la seva taxa dun 40% d’èxit.

La gamemàster va estar perfecte al seu paper, aportant al joc un plus de malaputesa i humor negre.

Final ple de nervis en que sens acabava el temps, però quan semblava que no, vam aconseguir sortir per menys de 2 minuts. Aquí destacar el final, que és sorprenent i acaba de donar sentit a la història.
 

 

Xerrada final amb la Eliani, la nostra gamemàster, que va ser dallò més cordial i simpàtica, ara sí. Es nota la seva passió pels escapes i es podria haver allargat molt més si alguns de lequip no haguessin treballat lendemà.

Ens van avisar que a principis dany obriran Crematorium, la seva sala de terror. Per descomptat que hi anirem.

 Sala imprescindible.
 
Ambientació/Immersió Molt currada, i mai millor dit.
Feina gamemàster Fantàstica, per recordar.
Proves   Algunes complicadotes, originals, divertides.
Experiència global Ens va sorprendre molt positivament.
 

OUIJA (HORROR BOX)


Vam anar a la Ouija amb moltes ganes de passar por. La seva experiència Jigsaw ja ens va deixar clar que aquesta gent són uns professionals en tots els sentits. El tracte, les cuidades ambientacions i un joc rodó on tot està perfectament integrat.

A larribada, començament ja des que entres per la porta. Molt original i que ja et posa dins de lhistòria que viurem tot seguit.



La posada en escena és molt bona i de bon inici el mal rotllo que desprèn la Ouija ho impregna tot. Et trobes ràpidament immers en un malson del qual no saps si sortiràs. Per acabar-ho darreglar, una prova de valor que es va repetint durant el joc, imprimeix a la trama aquell toc durgència i esbojarrament que ens agrada a alguns i que deixa a algunes amb el crit llest per sortir a la més mínima. 
Les proves i la seva integració, així com lambientació és sublim. No és un joc especialment difícil, però la densitat de latmosfera que ho rodeja tot, fa que a vegades quedis encallat.

Vam aconseguir fugir dalguna cosa que no ens volia cap bé a manca de gairebé 8 minuts. I òstia puta, és un escape que sha de fer.
 

 
El tracte dels game màsters de cine, vam poder parlar una mica amb ells i molt aviat obriran nova experiència que promet trencar esquemes.

Un consell, si voleu passar por, millor anar pocs. I no us descuideu danar amb roba i calçat còmode

Sala imprescindible.
 
Ambientació/Immersió Perfecta

 
Feina gamemàster Perfecta


Proves   Funcionant com un rellotge. Molt bones.


Experiència global Yuyu del bo. Boníssima experiencia.