Entrada destacada

RANKING

diumenge, 21 de maig del 2017

JURASSIC LAND (ESCAPE BARCELONA)


Escape que vam anar a fer amb la canalla. Tres adults i tres nens de 14, 12 i 8 anys.

El local dEscape Barcelona és molt acollidor. Tenen una sala despera amb refrigeris i jocs de taula. Latenció és molt bona i el room ara ho expliquem.

Jurassic Land permet fins a 10 jugadors, ja que és una sala amb molta feina per fer. A més és espaiosa, pel que és ideal per grups que no caben a altres llocs.
 

La immersió està ben aconseguida. No han escatimat recursos i això es nota en els efectes i la decoració. Sembla que pel tema que toquen els decorats hagin de ser de pega i una mica cutres, però a lhora de la veritat són dallò més creïbles. Hi ha un gran treball al darrera i ens vam trobar immersos de ple en una pel·lícula de parc juràssic.

Les proves abasten totes les games, tant de dificultat com de realització. Pel que és una sala super completa. Amb una gran quantitat de coses per fer i algunes super originals.

Et posen en la pell duns tècnics que han darreglar un desajust al parc de dinosaures i la història en va preparant per a un final frenètic. Òstia puta quin fart de córrer.

La gamemàster molt implicada i correcta en donar les pistes. La pega és que la comunicació és a través duna tableta i no és gens còmode.

No vam aconseguir sortir en el temps de 60 minuts, però al no tenir grup al darrera ens van allargar el temps i ens van fer falta 13 minuts extres per poder sortir finalment. És un detall que sagraeix molt i que anant amb els nens, va ser un punt per poder gaudir del final.  
 

Sala altament recomanable. Per fer en família o amb amics.
 

Ambientació/Immersió Juràssica de collons!

Feina gamemàster Perfecta! Punt extra pel temps afegit!

Proves   Originals, diverses, abundants, bones

Experiència global Els nens ho van flipar, nosaltres també
 


 

LA TAVERNA (FAIF)


Apostant altre cop per la proximitat, vam acabar a La Taverna de Faif a Vic. En principi no és una sala que destaqui per la immersió. De fet va més centrada a resoldre enigmes per obrir el munt de cadenats que hi ha.

Ens va rebre la gamemàster i molt correcte ens va posar en antecedents. Un cop a la sala te nadones que tindràs feina. La sala és gran i no agobia gens si vas en un grup nombrós. A més, hi ha curru per tots. Pel que és una bona opció si el vostre grup és de 5 o 6 persones.

La pega dhaver-hi tantes coses per fer és que thas de dividir les tasques i et perds molts dels enigmes i proves.

La decoració està bé, però potser li faria falta una posada al dia. Dona la impressió de senzill i la sala no segueix una història sinó que és un festival de cadenats.

Les proves són nombroses i de nivells variats, tot i que com sempre, cap al final es compliquen una mica més.

La gamemàster molt correcta, donant-nos pistes essencials que ens van ajudar a sortir bastant justos quan faltaven dos minuts.
 

La nota original és que com ells mateixos anuncien a la seva web, és necessari fer servir els 5 sentits per sortir de la sala.

Per a buscadors de reptes, és una bona sala. Si el que busques és experimentar una aventura, no ho és. Tot i així, que no es malinterpreti, la sala és divertida i ens ho vam passar molt bé.  

Ambientació/Immersió Normalet

Feina gamemàster Bona

Proves   Abundants

Experiència global Força bona
 

divendres, 12 de maig del 2017

PRISIONEROS DE LA MAZMORRA (MAXIMUM ESCAPE)


Després de l’éxit de lAvalancha del Olvido, vam anar a provar Los Prisioneros de la Mazmorra. Una altra sala de Claustrophobia (ara Máximum escape), però aquest cop a Barcelona.

Volíem confirmar si aquesta franquícia de sales de escape és tan bona com semblava. I vaja si ho és!

Els Prisioneros de la Mazmorra és un altre festival de inmersió. Lentrada és inquietant i ajuda a posar en situació. Els decorats no existeixen perquè tot és real. O almenys així ho creus. Lambientació de la masmorra és genial. Et cauen els ous a terra.
 

El joc és molt lineal, has danar seguint l'història i per descomptat no hi ha cap cadenat. Tots els enigmes estan perfectament lligats en l’època on et trobes. Hi ha mecanismes, enigmes i alguna sorpresa espatarrant.

No és un escape de gaire dificultat. De fet és bastant assequible. Tot i així hi va haver un problema amb una de les proves que ens va fer perdre molt de temps i ens van sobrar 2 minuts justos.
 

La gamemàster va estar bastant correcta però el fet de tenir la veu molt suau i dolça feia que quan ens explicava les suposades barbaritats que ens faria el botxí si ens agafava, en comptes de provocar angoixa i/o terror ens fes pixar de riure. Imagineu-vos a la Heidi del abuelito dient-vos que us tallarà el cap!!

Gran escape si us va més formar part duna bona història que de trencar-vos el cap amb un enigma rera laltre.

Per nosaltres, escape room imprescindible!!

Ambientació/Immersió La òstia puta!

Feina gamemàster Bona, la veu no és culpa seva.

Proves  Integrades I creïbles

Experiència global Fantàstica!

Ara la sala ha canviat de nom. Es diu LA MAZMORRA: LA ÚLTIMA PARTIDA.