Entrada destacada

RANKING

dilluns, 29 d’octubre del 2018

FUTURA (FUTURA ESCAPE)


A Pineda de Mar acabàvem la Ruta de Tronos. La darrera sala daquesta ruta té molt bones crítiques i tot i les nostres altes expectatives, ho vam flipar de valent.
 

 

A nosaltres ens agrada anar a destacar les parts bones de les sales i a passar-ho bé. Si ens demanen que ens posem crítics, ho podem fer. Però aquí no seria possible. No hi ha ni una sola pega a trobar a Futura.

La veritat és que abans danar a Futura no saps molt bé de què anirà laventura. I un cop allà, et veus ficat en matèria amb una velocitat considerable. Passes del carrer a estar immergit en un entorn de pel·lícula de les bones en poc temps i de forma aconseguida.

La decoració daquest escape és espectacular. De les millors que hem vist. Hem quedat francament bocabadats amb lambientació.

Les proves no es queden enrere. Molt ben integrades a la sala. Mecanismes dels que funcionen com un rellotge, sense desentonar. I per a nosaltres, algunes de noves i molt divertides.

Ja veníem de sopar, cosa que segurament va influir en que ens ho passéssim molt bé, però estiguéssim una mica espessos al començament. Potser per això vam trobar la dificultat de la sala bastant alta. Ens van sobrar poc més dun minut. O sigui, que ens va venir de ben poc palmar.
 
 

Després del joc vam tenir una bona xerrada amb el pare de la criatura, que ens va confirmar el que ja sabem; quan hi ha passió i dedicació, els escape rooms esdevenen petites meravelles que fan que el fet dhaver-les jugat et doni molt bon rotllo.

Si us agrada aquest món, no us podeu perdre Futura.

Sala imprescindible!!

 

Ambientació/Immersió Al·lucinant!

 

Feina gamemàster La perfecció

 

Proves   Integradíssimes, divertides.

 

Experiència global Va ser la polla!!

 

1 comentari:

  1. Moltes gracies per la review! Va ser tot un placer i ens ho vam passar teta! Sou la ostia!
    😘

    ResponElimina