Entrada destacada

RANKING

dilluns, 29 d’octubre del 2018

FUTURA (FUTURA ESCAPE)


A Pineda de Mar acabàvem la Ruta de Tronos. La darrera sala daquesta ruta té molt bones crítiques i tot i les nostres altes expectatives, ho vam flipar de valent.
 

 

A nosaltres ens agrada anar a destacar les parts bones de les sales i a passar-ho bé. Si ens demanen que ens posem crítics, ho podem fer. Però aquí no seria possible. No hi ha ni una sola pega a trobar a Futura.

La veritat és que abans danar a Futura no saps molt bé de què anirà laventura. I un cop allà, et veus ficat en matèria amb una velocitat considerable. Passes del carrer a estar immergit en un entorn de pel·lícula de les bones en poc temps i de forma aconseguida.

La decoració daquest escape és espectacular. De les millors que hem vist. Hem quedat francament bocabadats amb lambientació.

Les proves no es queden enrere. Molt ben integrades a la sala. Mecanismes dels que funcionen com un rellotge, sense desentonar. I per a nosaltres, algunes de noves i molt divertides.

Ja veníem de sopar, cosa que segurament va influir en que ens ho passéssim molt bé, però estiguéssim una mica espessos al començament. Potser per això vam trobar la dificultat de la sala bastant alta. Ens van sobrar poc més dun minut. O sigui, que ens va venir de ben poc palmar.
 
 

Després del joc vam tenir una bona xerrada amb el pare de la criatura, que ens va confirmar el que ja sabem; quan hi ha passió i dedicació, els escape rooms esdevenen petites meravelles que fan que el fet dhaver-les jugat et doni molt bon rotllo.

Si us agrada aquest món, no us podeu perdre Futura.

Sala imprescindible!!

 

Ambientació/Immersió Al·lucinant!

 

Feina gamemàster La perfecció

 

Proves   Integradíssimes, divertides.

 

Experiència global Va ser la polla!!

 

dilluns, 22 d’octubre del 2018

ZOMBIE OUTBREAK (FEAR ESCAPE ROOM)


Hem estat a lepicentre duna infecció zombi. Una missió desesperada per trobar una vacuna que salvi les nostres vides i de pas, a la humanitat sencera. Quin estrés, per déu!



Dinici una gran actuació del gamemàster ens posa en antecedents i a continuació ens deixa sols al davant del perill.

Una ambientació casolana però extraordinàriament aconseguida, on ens espremem els cervells i altres parts per resoldre enigmes i pistes. Tot integrat i conseqüent amb largument, que anem desenvolupant amb esforç. Doncs les proves no són fàcils i tampoc escasses.

La combinació dels moments de tensió amb proves on és necessari que tot lequip es posi les piles, fan que sortíssim daquesta sala en un estat desgotament nerviós. Encara sorpresos de que ens sobressin 7 minuts.

Menció especial al gamemàster sha currat una sala que transmet passió pel que fa.  



Per nosaltres sala imprescindible!


Ambientació/Immersió Tho creus molt

Feina gamemàster Molt Top

Proves   Moltes, infàcils, apremiants

Experiència global Cansats però eufòrics!!


divendres, 12 d’octubre del 2018

HORRORLAND SCREAM PARK


Ahir vam ser a Horrorland Park. En teníem motes ganes i la veritat és que en vam sortir molt contents.

Ser-hi el dia de la inauguració sempre és arriscat, ja que és quan hi ha més possibilitats que alguna cosa falli. Però sabent qui hi ha darrera i com treballen, i veient la feina que sha fet, podem dir que lesdeveniment és un putu èxit.
 
Si hi va haver algun desajust, va ser en algun petit detall i sense importància en la nostra sensació final. Hem vist desajustos més grans en parcs fixes que porten anys funcionant.

Larribada va ser plàcida, sense embussos a la carretera i amb un grup de membres de protecció civil donant les indicacions per a laparcament.

La cua a lentrada a lhora dobrir és llarga, però sense exageracions. I avança bastant bé. Hi ha una entrada per als passes VIP, a la que gairebé no hi ha cua.

Un cop dins, i gràcies a les dimensions de lespai i les naus, i amb laforament de 1500 persones diàries no et trobes agobiat com en altres llocs. La distribució dels diversos entreteniments fa que no hi hagi aglomeracions enlloc.

Aquí, dir que portar una entrada amb Fast Pass és la polla, ja que les esperes per entrar a les Haunted Houses esdevé inexistent. En canvi amb les entrades normals, sí que sha destar alguna estona esperant pacientment en alguna cua.

A qualsevol lloc del recinte et pots trobar simpàtics personatges que faran les delícies de grans i petits, i amb els que et pots fotografiar. Aquests elements ajuden a fer les esperes més amenes.

Però anem al grà:

Haunted Houses

Nhi ha 5 i shi accedeix sense horari. Tenint en compte que levent no és fixe, sinó que sha muntat expressament des de zero en un lloc on no hi havia res a part dunes naus, pensem que el muntatge és espectacular. Shi han aplicat grans dosis dimaginació i denginy, i la inversió feta tampoc sembla gens garrepa. Hi ha efectes en alguns passatges realment espectaculars.

Dels cinc, nhi ha un que potser no acaba de quallar del tot, però parlant amb els responsables, sabem que han rebut el missatge i estem segurs que això ho arreglen però ja.  

 

La resta us la podeu imaginar. Crits, corredisses, empentes i riures histèrics.

Al Matadero tofereixen la possibilitat de marcar-te I si ho fas, segurament et passi alguna cosa un cop dins. O no.

Escape Room

El Psycho Escape és una cosa mai viscuda abans. La seva durada és duns 30 minuts i shi accedeix amb hora donada, que fa que no hi hagi cues. La forta demanda daquesta atracció ha fet que lhagin hagut de modificar per poder-hi encabir més gent i que el màxim de persones puguin gaudir daquesta experiència.

Al final el resultat ens va agradar molt. Una barreja de passatge i escape urgent, on els actors ho peten. Vam riure molt. La única pega és que en volíem més, sens va fer curt. Així i tot, vam sortir amb el segell daptitud.
Marcats com a aptes a l'Escape Room i a punt per l'Extreme House
 
Extreme House



Lexpectació, no saber què tespera, nervisi cua, que fa que això es multipliqui.

Aquesta experiència sha de pagar a part i les entrades sesgoten ràpidament. Tenint en compte que es viu de forma individual, i sense un temps determinat, entenem que és complicat calcular quantes entrades vendre. Això si, si no les pots comprar a lentrada, pot ser que més endavant obrin les taquilles altre cop quan la cua es vagi buidant, com va ser el nostre cas.

Com serà? Ho aguantarem? És molt bèstia? Preguntes que et fas abans dentrar, ja que el secret del que et trobaràs dins està ben guardat. Això va fer que només dos de nosaltres ho provéssim. Ja que llegir a la web les advertències sobre aquesta sala fa que tho pensis dues vegades.

Nosaltres només podem dir que tal com el seu nom indica és una experiència extrema. Dubto que el que passa dins ho puguis viure en un altre lloc.

Però també direm que és assumible per a qualsevol persona que li agradi la canya, tingui una mica destómac, i vagi preparada per al que li pugui caure.

Abans dentrar et fan firmar una fulla de consentiment i et donen una paraula de seguretat per si necessites interrompre lexperiència.

Personalment ho vaig flipar molt.

 Resta dHorrorland


El parc es completa amb una sèrie datraccions on en Cabronazzi és el rei i on es poden aconseguir diversos premis. És una àrea molt tranquil·la on va passant gent escalonadament i per tant no hi ha cues.


En aquest espai també hi ha taules per menjar.

Loferta de menjar i beure és correcta. Hi ha les caixes on es venen els tickets per a les barres a uns preus molt raonables i no hi ha cues importants enlloc.

També hi ha la botiga de merchandising on comprar samarretes i altres records.

Final de festa

El parc tanca a les 00:30h amb un una desfilada de personatges presidida per en Mortimer, i acompanyada per un espectacle pirotècnic.


Una forma molt festiva de tancar el parc. On pots aprofitar per fer les darreres fotografies amb els personatges o deixar que algun dells et doni amor.

 

Experiència magnífica que repetirem segur si la tornen a fer.