Entrada destacada

RANKING

dilluns, 6 d’agost del 2018

PURIFICATIO (HOSTAL 83)


Ja coneixíem feia temps que els de lHostal 83 estaven preparant un escaperoom per a parelles duna hora.

La nena de la parella estava molt cagada, però ens van avisar que no era un escape de por, així que vam voler ser els primers de provar quina mena de criatura havia sortit de la ment dels que habiten a lHostal 83.
 
 

Hem estat en algún escape per a dues persones i tot i estar alguns molt bé, en comparació acostumen a quedar com a germans petits de les sales normals. Ja sigui per el temps més reduït o per alguna altra raó.

Aquest és un escape amb majúscules, com els de veritat, però per a dos. I al nostre parer, molt top.
A vegades penses què collons es foten els que dissenyen aquestes coses, perquè aquest escape, tot i seguir la línia casolana dels altres, no et pot deixar indiferent.

El començament és inquietant i no saps per on anirà la cosa. Després tot va fluint, amb una decoració handmade com hem dit abans, però daquelles que influeixen en lestat d’ànim.

Aquí voldria fer un incís per dir que alguns punts del joc tenen molta més gràcia si abans has fet Inmortum, tot i que no influeixen en el joc en sí, així que es pot jugar perfectament sense haver fer laltre abans.

Però de què va la història? Sha de viure per entendre. Recomanem anar amb la ment oberta i ganes dassolir la plena purificació.

Les proves són abundants, nhi ha de tot tipus, i nosaltres les vam trobar molt divertides, encara que per a poder sortir a temps, hi haurà parelles que se les vegin negres. Nosaltres vam notar que era un daquells dies que ens sortia tot i que anàvem molt bé, i només ens van sobrar 3 minuts.
 
 

Gamemàster de cine tant durant el joc com després.

Per a nosaltres és una sala genial. Si us agrada jugar en parella, aquí ofereixen una experiència única. I a més, et purifiquen.

Aquest mes només agafen reserves per MD al Facebook o per e-mail.

Ja tardeu a purificar-vos!!

Sala imprescindible!!!

 

Ambientació/Immersió Fet a mà, dissenyat per una ment inspirada.

 

Feina gamemàster Molt bona, són molt macos.

 

Proves   Moltes, divertides, sorprenents.

 

Experiència global Ho vam flipar!! molt!!

 

https://www.facebook.com/hostal83/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada