Entrada destacada

RANKING

dimecres, 22 d’agost del 2018

THE MISTERIOUS ROOM (SECRET BOX)


 Anar amb els nens grans implica triar una sala que sadapti bé a tots els públics però que no sigui massa infantil.


Vam pensar que The Misterious Room podia ser una bona elecció. I òstia puta si ho va ser.




Un escape inspirat en una peli sempre corre el risc de quedar-se curt o ser massa previsible. Aquest no és el cas.

La immersió comença només trucar a la porta, cosa que sagraeix.

La decoració és el que et podries esperar. Tot molt ben lligat i amb constants elements inspirats en els Cazafantasmas. Lambientació sarrodoneix amb molt bons efectes de so i llum.

Tot junt, fa que de seguida et trobis ficat al teu paper de caçador de ents ectoplàsmiques.

Les proves de la sala són variades i molt divertides. En algun cas les coses es poden complicar, però les coses acabaran fluint per si soles o amb ajuda. Val a dir que la integració de les proves amb lhistòria està molt ben filada.

Tal com tot evoluciona, pot ser que si el grup és nombrós, en algun moment us trobeu apilotonats.  Això afegeix un toc de confusió que creiem que aporta un plus a la sensació que es vol crear.
 
 
 

Nosaltres vam tenir dues gamemàsters. Moooolt maques i simpàtiques. De fet, són les mares de la criatura. I es nota la passió que tenen amb el que fan. Van portar el nostre joc perfectament i va ser un veritable plaer conversar amb elles sobre lescape, els seus futurs projectes que pinten molt bé i daquest mon en general. La sala ja val la pena només per conèixer gent així.

 Per nosaltres, escape imprescindible!!!



 
Ambientació/Immersió Perfecta, reconeixes on ets.


Feina gamemàster Eleva la categoria de la sala



Proves   Diverses, divertides, integrades.
 


Experiència global De pel·lícula!!


diumenge, 19 d’agost del 2018

ABDUCTION 2 (ABDUCTION BADALONA)


Un altre sorteig guanyat i una sala amb molt bones crítiques que teníem a la llista de pendents. Gràcies al quinto elemento i a abduction.

Larribada a Abduction 2 ja comença a posar en situació. La llum i la decoració ajuda a intuir que les coses es poden posar difícils.
 
 

La història passa en un orfenat molt chungo. I denigma en enigma et vas endinsant en un entorn cada cop més tètric.

Les proves estan molt bé, de tall clàssic, però novedoses. Són variades i és possible que en algun moment sigui necessària alguna pista.

El nivell de por no arriba al dalguns altres que hem fet, però saben mantenir la tensió durant tot el joc, i en algunes ocasions, elevar-la per provocar moments dadrenalina.

La feina de la nostra gamemàster va ser molt bona, va estar atenta i ens va ajudar quan va ser necessari.

Vam sortir amb el temps gairebé esgotat. Cal destacar que és una sala amb un bon final.
 
 

Ens ho vam passar molt bé i afegim la sala als imprescindibles.

 

Ambientació/Immersió Perfecta, intrigant.

 

Feina gamemàster Molt bona.

 

Proves   Diverses, divertides, originals.

 

Experiència global Moooolt divertida!!
 

 

 
 


dilluns, 6 d’agost del 2018

PURIFICATIO (HOSTAL 83)


Ja coneixíem feia temps que els de lHostal 83 estaven preparant un escaperoom per a parelles duna hora.

La nena de la parella estava molt cagada, però ens van avisar que no era un escape de por, així que vam voler ser els primers de provar quina mena de criatura havia sortit de la ment dels que habiten a lHostal 83.
 
 

Hem estat en algún escape per a dues persones i tot i estar alguns molt bé, en comparació acostumen a quedar com a germans petits de les sales normals. Ja sigui per el temps més reduït o per alguna altra raó.

Aquest és un escape amb majúscules, com els de veritat, però per a dos. I al nostre parer, molt top.
A vegades penses què collons es foten els que dissenyen aquestes coses, perquè aquest escape, tot i seguir la línia casolana dels altres, no et pot deixar indiferent.

El començament és inquietant i no saps per on anirà la cosa. Després tot va fluint, amb una decoració handmade com hem dit abans, però daquelles que influeixen en lestat d’ànim.

Aquí voldria fer un incís per dir que alguns punts del joc tenen molta més gràcia si abans has fet Inmortum, tot i que no influeixen en el joc en sí, així que es pot jugar perfectament sense haver fer laltre abans.

Però de què va la història? Sha de viure per entendre. Recomanem anar amb la ment oberta i ganes dassolir la plena purificació.

Les proves són abundants, nhi ha de tot tipus, i nosaltres les vam trobar molt divertides, encara que per a poder sortir a temps, hi haurà parelles que se les vegin negres. Nosaltres vam notar que era un daquells dies que ens sortia tot i que anàvem molt bé, i només ens van sobrar 3 minuts.
 
 

Gamemàster de cine tant durant el joc com després.

Per a nosaltres és una sala genial. Si us agrada jugar en parella, aquí ofereixen una experiència única. I a més, et purifiquen.

Aquest mes només agafen reserves per MD al Facebook o per e-mail.

Ja tardeu a purificar-vos!!

Sala imprescindible!!!

 

Ambientació/Immersió Fet a mà, dissenyat per una ment inspirada.

 

Feina gamemàster Molt bona, són molt macos.

 

Proves   Moltes, divertides, sorprenents.

 

Experiència global Ho vam flipar!! molt!!

 

https://www.facebook.com/hostal83/

dissabte, 4 d’agost del 2018

PESADILLA EN LA CALLE DIPUTACIÓ (QUESTEROS)


Un membre de lequip va guanyar un sorteig dEl Quinto Elemento. Així que vam anar de cap al carrer Diputació.

No sabíem molt bé què hi trobaríem al carrer Diputació. Però un escape on en Freddy Kruegger és el protagonista, segur que molt relaxat, no era. Quan el son sapodera de tu, comença el malson.
 
 

El local, com que hi alllotja altres jocs, no ajuda massa a fer una introducció immersiva. Un cop dins de la sala, ràpidament passes dels riures a posar-te en situació. La decoració anys vuitanta fan que la pel·lícula et vingui al cap.

Hi ha alguns efectes que sorprenen i en general les proves son lògiques i dun nivell assequible. Nosaltres ens vam encallar dos cops per voler pensar més enllà, i no anar a lo fàcil. A tot això cal sumar que en Freddy és un fill de sa mare, i gairebé no sortim.
 
 

Una sala on la barrera entre la tensió i el riure és molt i molt fina i on el gamemàster va estar dallò més simpàtic. Ens ho vam passar molt bé.

 
Ambientació/Immersió Bon nivell

 

Feina gamemàster Cabronet, simpàtic, perfecte.

 

Proves   Diverses, lògiques, cal fixar-se bé.

 

Experiència global Val la pena, vam riure molt!!

 

https://questeros.es/quests/pesadilla