Entrada destacada

RANKING

diumenge, 17 de setembre del 2017

EL BUNKER (FOX IN A BOX)


 Escapada en parella a Madrid i com no, escape al canto.


Ens rep el director de lempresa que resulta ser un noi molt apassionat dels escapes i bastant dicharachero. De fet, en alguns punts, fins i tot massa. Ell ens farà de Gamemàster.


Ens fa baixar unes escales i esperem darrere una cortina. De cop, apareix caracteritzat i sense sortir-se del paper ens posa en situació i ens explica la nostra missió, que consisteix bàsicament a salvar el món.

Fox in a Box destaca per tenir escapes ben ambientats i on toca pensar força. Ja quan entrem ens trobem dins un bunker. La ubicació de la sala en una antiga bodega ajuda molt a creuret on ets. La decoració està molt treballada i ràpidament ens posem a la feina.

El sistema de pistes és curiós, ja que un cop en demanes una, no pots demanar cap més pista fins passat un temps determinat. Cosa que fa que siguis molt prudent a lhora de fer-ho.

A poc a poc anem trobant pistes i avancem. Les proves no són fàcils i algunes són força originals. Algunes delles requereixen de coordinació entre els jugadors. Cosa que en algun moment ens va posar una mica nerviosos, ja que a una dels dos li costa bastant treballar en equip. Sala on vam témer seriosament no poder sortir.

Tot i així, vam sortir quan faltaven dos minuts i gràcies a això el món està salvat.
 
 

Bon escape si es va per Madrid.

Ambientació/Immersió Bona
 
Feina gamemàster Molt bona


Proves   Variades, divertides, difícils.

Experiència global Vam quedar força satisfets



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada