Entrada destacada

RANKING

diumenge, 17 de setembre del 2017

CHERNÓBIL (TACTIC ESCAPE ROOM)


Per segona vegada consecutiva ens toca salvar el món. No sé a vosaltres, però la responsabilitat és gran i ens angoixa una mica que alguna vegada fallem i tota la humanitat sen vagi a fer punyetes.

Tactic Escape Rooms, és una empresa russa que tenen tres sales. A lentrada del local hi ha un bar amb llocs per jugar i relaxar-se. No està mal muntat.

Un cop ens atén el gamemàster ens fa passar a una habitació on ens tirem sobre uns pufs i en una pantalla ens posa un documental que ens explica la nostra missió. Pel tema que es toca, la introducció és bastant encertada.
 

Un cop dins la sala, comença laventura. Bona decoració i proves molt originals. Alguna sala està bastant carregada dobjectes, que poden despistar una mica. L’única pista que vam demanar, va ser per una prova tan fàcil, que de tan fàcil no la vam veure.

Tot i així savança bé pel room amb proves divertides i lineals. No hi ha error possible. O vas pel camí o no avances.

És una sala bastant fàcil. Molt adequada per principiants i per fer-la en parella. Els experts sortiran en molt poc temps. I els grups nombrosos, hauran de veure com un treballa mentre els altres miren.
 

Però nosaltres ens ho vam passar molt i molt bé.    
 

Ambientació/Immersió Ben aconseguida

Feina gamemàster Més que correcta


Proves   Variades, divertides, lineals.


Experiència global Ens va agradar molt per fer en parella.

 

EL BUNKER (FOX IN A BOX)


 Escapada en parella a Madrid i com no, escape al canto.


Ens rep el director de lempresa que resulta ser un noi molt apassionat dels escapes i bastant dicharachero. De fet, en alguns punts, fins i tot massa. Ell ens farà de Gamemàster.


Ens fa baixar unes escales i esperem darrere una cortina. De cop, apareix caracteritzat i sense sortir-se del paper ens posa en situació i ens explica la nostra missió, que consisteix bàsicament a salvar el món.

Fox in a Box destaca per tenir escapes ben ambientats i on toca pensar força. Ja quan entrem ens trobem dins un bunker. La ubicació de la sala en una antiga bodega ajuda molt a creuret on ets. La decoració està molt treballada i ràpidament ens posem a la feina.

El sistema de pistes és curiós, ja que un cop en demanes una, no pots demanar cap més pista fins passat un temps determinat. Cosa que fa que siguis molt prudent a lhora de fer-ho.

A poc a poc anem trobant pistes i avancem. Les proves no són fàcils i algunes són força originals. Algunes delles requereixen de coordinació entre els jugadors. Cosa que en algun moment ens va posar una mica nerviosos, ja que a una dels dos li costa bastant treballar en equip. Sala on vam témer seriosament no poder sortir.

Tot i així, vam sortir quan faltaven dos minuts i gràcies a això el món està salvat.
 
 

Bon escape si es va per Madrid.

Ambientació/Immersió Bona
 
Feina gamemàster Molt bona


Proves   Variades, divertides, difícils.

Experiència global Vam quedar força satisfets