Entrada destacada

RANKING

dissabte, 21 de setembre del 2019

EL INVERNADERO (RESIDENT RIDDLE)


El Invernadero és com un aperitiu de les sales que vindran després, ja que Resident Riddle serà un lloc on 5 sales formaran part dun tot.

I si la sala de La Abuela és la presentació, podem dir que ja ens morim de ganes de veure la resta.



El Invernadero és una sala que es juga en modus competitiu. Però un modus competitiu on podreu deixar sortir tota la mala baba i el filldeputisme que porteu dins. O guanyes o perds, i això fa que al final toblidis de lordre, de la calma, de La Abuela i de sa puta mare.

Lambientació és molt bona, cosa que ja podreu imaginar si coneixeu don ve la creació. El bricolatge dalt nivell es fusiona amb bons elements decoratius per crear un entorn creïble.

Les proves son enginyoses i divertides. És la part més important de la sala. A vegades es tornen frenètiques. Sha de deixar de banda les bones maneres i posar-te en modus supervivent.

La nostra lluita contra lequip dels BIR va acabar en derrota. Tot i que la sala la vam fer gairebé igualats, el recompte de punts va deixar clar que estàvem davant duns autèntics cabronassos sense ètica ni moral, que ens van destrossar als punts.



El gamemàster va estar de cine en les seves diverses facetes. A la xerrada postjoc, ens va posar les dents llargues amb el que està per arribar.

Aprofiteu per provar una sala diferent on riureu molt. I si us agrada competir

Sala imprescindible!

Ambientació/Immersió molt bona.

Feina gamemàster   Atent i eficaç. Molt maco.

Proves   Divertidíssimes, urgents, bones.

Experiència global Ens vam divertir mooooolt!!


https://residentriddle.com/reservas/resident-riddle-invernadero-escape-room