Entrada destacada

RANKING

dilluns, 29 d’abril del 2019

HEIRLOOM (EXITUS ESCAPE ROOM)


Com en alguns altres escapes, a Heirloom shi va bastant a cegues. Saps que un hereu va a una notaria a reclamar una herència. Poc més.

Un joc daquells que comença abans del que penses i que és molt complicat de definir.
 
 

La immersió és màxima, està tot perfectament calculat perquè no et costi gens ficar-te al paper. Com a totes les sales, hi ha una història, però no us espereu seguir un guió preestablert. Les herències son molt complicades i a vegades no se sap com sacaben.

La decoració del local és adient i plena de detalls originals que val la pena apreciar. Fins aquí podem llegir.

Les proves són molt originals i divertides. Algunes poc intuïtives, però sembla tot fet expressament. Cony, que difícil escriure sobre aquesta sala sense fer spoiler!
 
 

La tensió està a lordre del dia i és una de les sales en les que més hem rigut. Teníem el dia tonto i només fa falta que et trobis una room com aquesta perquè un equip es transformi en un kaos.

El gamemàster és una peça clau de la sala i podem dir que ho clava. Sens dubte dels més tops que hem tingut el plaer de conèixer.

Sala imprescindible!!!

 Ambientació/Immersió Fantàstica!




Feina gamemàster   El putu amo.



Proves   Originals, urgents, variades, divertides.



 Experiència global La repanolla!!




 
https://www.exitusroomescape.net/index.php/ca/principal_cat/

dilluns, 22 d’abril del 2019

GLADIADORES (ESCAPE MASNOU)


Guanyar un sorteig de Taty Hunter ens ha permès jugar una sala que ha resultat ser tot un descobriment.

Una curiosa rebuda on et posen en situació i de cap a lluitar per la teva vida.



Lambientació de la sala és boníssima. Hi ha algun detall que transmet la cura que han tingut a fer-la. Els efectes sonors acompanyen, i no costa gens viatjar en el temps i ficar-se al paper que et tocarà viure.

Les proves estan perfectament integrades al tema i a la història. En general són de mecanismes, alguns molt originals. No hi ha cadenats, i això a nosaltres ens agrada. Però no ens equivoquem. Sha de pensar. No és una sala tipus quest, sinó que hi ha moments on relacionar coses o deduir el següent pas no és bufar i fer ampolles.

Potser pel tamany dalguna estança és recomanable fer aquesta sala amb un grup reduït. Però no per la feina. Nosaltres érem 5 i ningú es va quedar parat.

La nostra gamemàter (no, no mhe descuidat una s) va estar perfecte abans, durant i després del joc.



Una sala molt recomanable, ens ho vam passar molt bé.


Ambientació/Immersió Molt bona.


Feina gamemàster   Imperial.


Proves   Originals, bones, de rumiar.


Experiència global Vam sortir amb molt bona sensació!!



dijous, 4 d’abril del 2019

THE EXAM (ABDUCTION 3)


Al diccionari, The Exam hauria de ser la definició de la paraula divertit. Ja que aquest és potser ladjectiu que millor defineix aquesta sala. Però no és l’únic, ja que a part de riure molt, vam suar força, ja que la part física está molt per sobre de la resta de sales que hem fet.

A The Exam shi va a cegues. No sabent res del tema ni de la història. És una sala on les proves són el punt fort, però sense deixar de banda una bona ambientació.

No passa gaire temps des que arribes que ja estàs ficat en matèria. I llavors comença una cascada dadrenalina, entreteniment del bo i unes partides de caixa èpiques. Les situacions còmiques es multipliquen si sou una mica sapastres, així que millor anar-hi a passar-ho bé i oblidar-se de establir rècords de temps.

Els amants de les històries elaborades i els que hi busquen el sentit a tot potser no hi trobaran el que busquen, però la base daquest room és una altra. Estem parlant dun escape diferent.

Les proves són el plat fort. Nhi ha de totes llets. Però algunes són realment originals. Fan que la resta, tot i estar molt bé, quedi en segon pla.

La nostra gamemàster va estar a lalçada de la sala, que ja és dir.

Com que nosaltres bàsicament valorem de forma subjectiva com ens ho hem passat a les diverses sales, costa molt dir si és millor o pitjor que algunes que tenim catalogades com imprescindibles. Però ens ho hem passat de puta mare!

Sala Imprescindible!!!

 Ambientació/Immersió Perfecta.


Feina gamemàster   Molt bona.



Proves   Al·lucinants, DIVERTIDES, físiques.


Experiència global La polla!!