Entrada destacada

RANKING

dimarts, 19 de febrer del 2019

CATACUMBAS (GOLDEN POP)


Anàvem a veure una pel·lícula a Golden Pop. Ens havien avisat de portar sabata plana i roba còmode.


Arribem al cine, comprem lentrada, comença la pelii a flipar en colors!

Catacumbas és una daquelles sales que aposta per fer-te viure una experiència, i per això, lambientació és brutal. Tot i que quan entres per la porta no sembla que shagin matat gaire per immergir-te des del minut 0, un cop comença el mambo, ho flipes de veritat.

Ens van explicar que han estat dos anys i mig muntant la sala, així que podeu imaginar que la cosa quan a decoració és espectacular. Et trobes seguint el fil de lhistòria sense a ver de fer cap esforç dimaginació. Ets un cony dIndiana Jones en plena aventura.

Totes les proves estan integrades i cap delles desentona. Val a dir que no hi ha cadenats i que la tecnologia funciona a la perfecció. A nosaltres ens van agradar molt, amb alguns moments de abundants òsties putes.




La dificultat és mitja, i potser vam trobar una mica de precipitació a donar les pistes, ja que al final ens va sobrar bastant de temps.
El gamemàster va estar molt atent i agradable, i ens va avançar algun detall de la nova sala que estan preparant, que ens va posar les dents llargues.

En resum, un escape brutal amb tocs daventura gràfica que recomanem.

Sala imprescindible!!!

Ambientació/Immersió Ho peta!

Feina gamemàster Simpàtic, molt bé.

Proves   Integrades, bones, pel·liculeres.

Experiència global Una passada dexperiència!!