Entrada destacada

RANKING

dimecres, 19 de desembre del 2018

ELLEBANNA (ESTRATEGY)


Vam arribar a Ellebanna amb bones expectatives, però molt tranquils, perquè un cony de nina lletja tampoc pot fer tanta por. Error.

 
 
Com toca a les bones sales de terror, la rebuda ja introdueix a lequip en una atmosfera sinistra que modifica lestat d’ànim i genera una sensibilitat millor als estímuls externs. I diem estímuls per dir dalguna forma al que vindrà un cop el joc comenci.
 
Lambientació del room és molt bona. Rotllo tètric. El nivell de la il·luminació a més, ajuda que tot sigui molt més creïble. La manca de llum en algun moment pot fer que et toqui córrer sense veure bé on vas. Així que, ull!!


No és un escape amb moltes proves. Però la manera de resoldre-les demanarà la col·laboració de tot lequip.

Són proves divertides i el nivell de por de la sala pot fer que alguns grups sencallin força. I si a sobre, hi afegim una mecànica del joc que ho emmerda tot una mica més, tindreu intensitat, emoció i òsties putes durant una bona estona.

Recomanem portar roba còmode pel que pugui ser.

El gamemàster molt cabronet al principi i maco al final ens va fer una introducció fantàstica i un cop acabat el joc, vam poder tenir una agradable conversa. Amb ell i algun mal esperit que passava per allà.
 
 

Sala que vam disfrutar molt uns i patir molt altres.

Imprescindible sala de terror!!!

 

Ambientació/Immersió De 10, quin yuyu.
 

Feina gamemàster Molta i bona.
 

Proves   Integrades, col·laboratives, bones.
 

Experiència global Per cagar-shi!!