Entrada destacada

RANKING

diumenge, 29 de juliol del 2018

ALIEN: EL ORIGEN (ESCAPE BARCELOA)


Després de llegir en altres blogs que Alien ho petava, vam reservar ràpidament per comprovar de primera mà si el que deien era cert. Amb altes expectatives vam anar al local de Santa Coloma, que ja coneixíem de quan vam fer Jurassic Land.

Una introducció tirant a convencional i de cap a una de les experiències més brutals que hem viscut.
 
 

El joc està plantejat duna forma magistral. De fet és com viure una pel·lícula des de dins. Si, ja sé que això ja ho hem dit altres vegades, però en aquest cas és més cert que en cap altre. Lambientació és tant realista, que si sou fans de la saga no voldreu sortir. La nau en si, està tan ben pensada, que acabes sense tenir una idea molt ajustada de quan gran és o deixa de ser. I a més, el kaos que algunes situacions provoquen, fan que a vegades no sàpigues molt bé on ets.

La historia està molt ben lligada i és rodona.

Les proves són molt bones i escrupolosament integrades dins de la trama. Abunda lelectrònica amb un desplegament tecnològic que ajuda a creure que ets on ets.

Lescape és per a un mínim de 4 persones fins a un màxim de 10, i al faltar-nos una membra del grup, justament érem 4. I us asseguro que hi ha feina de sobres per a tots. La col·laboració és essencial. Vam sortir fets pols i suats en 59:42. Algunes proves no sòn fàcils, però el nostre gamemàster sempre va estar atent perquè tot fluís.
 
 

En aquest escape vam viure moments impactants, frenètics, dhistèria col·lectiva, de flipe, i ladrenalina sens va disparar per sobre dels nivells recomanables. El tram final, èpic.

A la seva web avisen que es vagi amb roba còmode, i millor que els hi feu cas.

La feina del gamemàster molt bona, peça clau de la partida. Molt atent i agradable a la xerrada post partida.

Suposo que si heu llegit aquesta ressenya, hi anireu amb expectatives altes. Recordeu, això no és recomanable. Però de fet, és igual, ho flipareu segur.


Escape imprescindible!!!

Ambientació/Immersió La òstia puta!!

Feina gamemàster Perfecte, oportú, de 10.


Proves   Integrades, col·laboratives, sorprenents, moltes!

Experiència global La òstia de Top. Volem Alien 2 ja!!!!

 
http://www.escapebarcelona.com/alien-el-origen.php