Entrada destacada

RANKING

dilluns, 18 de juny del 2018

EL POU (FLUWIN)


Escape molt a prop de casa. Ja ens havia agradat el Secret de Sant Jordi, i després de sentir alguns comentaris on deixaven aquesta sala molt bé, vam decidir anar a conèixer quin secret amaga El Pou.
 
 

Laventura comença al minut zero, cosa que sagraeix. Un ambient misteriós tenvolta i en veus ficat en una trama que no saps molt bé cap on pot evolucionar.

El lloc és tètric, lambientació fa que tot sembli més real. Si aquest room fos de por, seria espatarrant. És impossible no ficar-te al personatge quan el que tenvolta no et deixa altra opció.

Per aconseguir sortir viu del Pou hauras de passar per una sèrie de proves i resoldre alguns enigmes. Tots ells tenen la seva coseta i ens van agradar molt. Això sí, thauràs de moure molt, així que posat la roba i el calçat més còmodes per mouret en terrenys desconeguts.

La dificultat no és massa elevada, tot i que la coordinació entre lequip i els diversos passos a seguir per resoldre els enigmes fan que no et puguis encantar en cap moment.

El gamemàster va estar molt bé durant la partida i millor encara al finalitzar-la. Ens haguérem quedat xerrant una hora més, o dues.

Vam aconseguir completar la missió al 100% a manca de 17 minuts.
 
 

Gran escape, ens atrevim a dir que el millor de la comarca dOsona.

Imprescindible!!
Ambientació/Immersió Uauuuuuuu!!
Feina gamemàster Perfecte, molt bona.
Proves   Variades, col·laboratives, divertides!
Experiència global Escape Top!



https://www.fluwim.cat/ca/el-pou