Entrada destacada

RANKING

diumenge, 20 de maig del 2018

ESCAPA DEL MIEDO (CLOWN KEY)


Vam entrar al circ a passar una bona estona. Però ja de bon inici te nadones que no tot serà com sembla. Una història que va agafant girs tràgics i un misteri per resoldre.

Els òstia puta estàvem preparats per a tot. Estàvem? Això ens pensàvem, perquè quan el circ tanca les portes, el mal et pot estar esperant en qualsevol racó.
 
 

Limmersió comença ja des del minut 1. Un ambient tenebrós, on els elements innocents i màgics del circ tenen un aire macabre. I el nostre amfitrió ens introdueix de forma magistral dins dun malson.

No és una sala en la qual et fixis molt en lambientació, no hi ha temps ni ganes, però està dissenyada perquè no et sentís segur enlloc.

El nivell de les proves no és alt. Però hi ha impediments que fan que les coses salenteixin. Ja ens entenem, oi?

El nivell de por és dels més alts que hem viscut. Fins i tot creiem que és un lloc ideal per portar a la sogra amb problemes de cor. I vaig a deixar una frase que no diu res però ho diu tot, aquesta sala té perill.

El gamemàster és un vell conegut ja dalgun altre room i està una mica locu. Però és ideal per aquest escape i la seva actuació és perfecta.

Una sala on no anar si la por et paralitza. Però si tagrada cagar-te en tot quan et foten un susto del bons, shi ha danar.

Nosaltres ens ho vam passar molt i molt bé. I malament també. Vam sobreviure, però ja no tornarem a ser els mateixos.
 
 

Escaperoom imprescindible!!

Ambientació/Immersió Mama por!!

Feina gamemàster Impecable, boig, adorable.

 
Proves   Divertides, urgents.

Experiència global La polla en vinagre!


 
https://escapadelmiedo.com/