Entrada destacada

RANKING

dilluns, 23 d’abril del 2018

BARUM DUM (CINEMA ESCAPE)


Cony, a una membra de lequip li va tocar un sorteig del feisfuc que organitzaven els Escape Owos i Cinemascape. Així que tot contents i de gratis, vam anar a fer una de les sales que teníem a la nostra llista de pendents.

La sala és daquelles que un cop ets a la porta no saps ben bé que thi pots trobar.

Una presentació pel nostre gamemàster molt correcta i una entrada a la sala amb dosis dimmersió.
 

Un cop dins, et trobes en una recreació realment sorprenent de la Mina del Nan de la saga Tolkien. Res desentona i les proves estan completament adaptades a la situació. De fet, el sistema de jugar i de resoldre és molt diferent al que estem acostumats. No hi ha cadenats i els enigmes es basen en la intuïció i lobservació. Dona més credibilitat a laventura.

Les proves són abundants, pel que difícilment algú de lequip shaurà de quedar mirant. Tots tenen feina. I a més has danar a lidea, que si no, la palmes segur. Potser alguns mecanismes exigeixen massa precisió per al seu funcionament, però no desllueixen una gran sala. 70 minuts que es fan molt curts. Potser, com a crítica constructiva hi vam trobar a faltar un final espectacular.

No és una sala don en surti amb vida gaire gent. Pel que recomanem portar una mica dexperiència prèvia.

El gamemàster molt atent i simpàtic, ens va ajudar en algun moment dofuscació. Va estar perfecte al seu paper.
 
 

Finalment ens va venir del cantu dun duru, però vam sortir vius de les mines.

Frikiexperiència imprescindible!

 

Ambientació/Immersió Ets a la tierra media

 

Feina gamemàster Perfecte, gran tio.

 

Proves   Difícils, integrades, divertides, moltes!

 

Experiència global Boníssim escape!

 

dimecres, 18 d’abril del 2018

LA CASA PARANORMAL (TACTIC ESCAPE ROOMS)


Quan vam saber que els de lHostal 83 obririen un escape de por per a dues persones que anomenaran Purificatio, vam tenir clar que no ens el perdriem. L’única pega és que la nena sem bloqueja quan la por apreta i això no ajuda gaire. Per tal de començar a preparar lavinentesa, vam decidir anar a fer La Casa Paranormal, que ens havien dit que no tenia un nivell de por gaire alt.
 
 

La veritat és que és una bona opció si el que es busca és una bona ambientació, amb dosis de tensió, però totalment soportable en quan a terror.

Potser les proves pequen de senzilles i fins i tot en algún moment descasses. Però nosaltres ens ho vam passar bé. Recomanable per a grups que sinicien o per a dues persones.
 
 

Gamemàster correcte.


Ambientació/Immersió Bona


Feina gamemàster correcte


Proves   Divertides 

 
Experiència global Val la pena per fer en parella!