Entrada destacada

RANKING

dimarts, 20 de març del 2018

LA CAJA DE PANDORA (LA CLAU)


Després de sortir dUntil Dawn amb ladrenalina a tope, Teníem menys expectatives per La Caja de Pandora, ja que és un escape que porta més temps i a sobre no hi ha lextra de la por. Per coses del calendari, i que som tan frikis que anem als escapes en dissabte, no vam poder reservar els dos escapes a linrevés. Però a lhora de la veritat, això no va ser important.

Són sales molt diferents en tot. La Caja de Pandora és una sala de tal clàssic. Però amb una historia molt ben lligada i la diversió assegurada.
 
 

Lambientació de la sala està en consonància a la historia dels Muntaner.

El nivell de les proves és normal, on destaca que no és un escape lineal i es pot avançar per diverses línies. Tot i així la majoria de proves són intuïtives i no et fan encallar massa si tens un bon dia. Nhi ha per tots els gustos.

En general ens ho vam passar molt bé. És un escape on els grups poc veterans aprendran i disfrutaràn.

El gamemàster va estar atent, potser un pèl precipitat en donar alguna pista, ja que ho vam petar i ens van sobrar més de 20 minuts.

 

Un bon escape per posarse a prova i pasar una estona.


Ambientació/Immersió Bona 


Feina gamemàster molt correcte



Proves   Diverses, divertides, ens van agradar!

Experiència global Vam sortir molt contents!
  

dijous, 1 de març del 2018

UNTIL DAWN (LA CLAU)


De seguida que vam llegir algunes ressenyes dUntil Dawn, vam decidir apuntar aquest escape a la nostra llista. A més, que ofereixin la possibilitat de trobar un botí, afegeix un al·licient al joc.

Així que vam visitar Manresa per provar les dues sales que ofereix La Clau. Gran encert, per cert!

A Until Dawn lentrada és diferent del que estàs acostumat. Molt original. Has destar atent i no precipitar-te.

Al principi no saps molt bé quin tipus de terror et trobaràs I la veritat és que és molt difícil de definir. Potser podríem dir que és un terror canviant. Efectiu? Sens dubte, vam passar por i ens ho vam passar de por.
 
 

A linici ja veus que lambientació està treballada al màxim. Et trobes de seguida ficat a casa dels Freeman, una casa que fa molt de yuyu. Lambient que es respira ens va recordar una mica a la Ouija. Però al mateix temps amb el seu segell propi.

És entrar a la casa i començar els crits, empentes i corredisses. És el que té anar amb noies espantadisses, que les sales de por es disfruten el doble. Però potser és lescape on he vist al grup en general més cagadet. I no és que et passis lestona patint de valent, però està tot tan ben gestionat i mesurat, que lefecte es magnifica. Menció especial a un moment en que ho vam flipar molt, un moment que et queda a la retina i que és una petita obra mestra dins dun ecape rodó, on no tot és el que sembla.

Les proves les vam trobar molt intuïtives, fet que ajuda a no encallar-se i gaudir millor del que la casa dels Freeman tofereix. Molt xules, divertides i algunes que no havíem vist encara.

El botí té la seva dificultat, i no el vam aconseguir. Ja en vam tenir prou en trovar la forma daguantar la nit sencera en aquella maleida casa. I és que òstia puta, quin fart de riure i cridar.

El gamemàster com sol passar en aquest tipus de sales, forma part de lhistòria i ho broda al seu paper. Perfecte durant el joc i proper i trempat a la xerrada post joc. Es nota que a La Clau els hi agrada la seva feina.

Finalment ens en vam sortir amb una mica més de 10 minuts de marge. I amb la sensació que això és difícil de millorar. Ho diem perquè ens han anticipat que estan preparant la seva tercera sala.
 
 

Si els escapes de por us molen, aquest és totalment imprescindible!!
  

Ambientació/Immersió Fa mal rotllo, per tant, clavada!
 

Feina gamemàster Brillant


Proves   Boníssimes i divertides.  


Experiència global La puta òstia! Quina por! 😊

http://www.laclauroomescape.com/reservar/untildawn