Entrada destacada

RANKING

dissabte, 17 de febrer del 2018

REFUGIO 27 (MÀXIMUM ESCAPE)


Regal de reis pels nostres nens que havíem estat ajornant. El Refugio 27 és la polla.

A Màximum shan superat amb aquesta sala. Basada en un videojoc, lacció transcorre en un refugi subterrani perfectament recreat.

El començament és adient a laventura.

Lambientació és fabulosa. Va un punt més enllà de lestàndard de Màximum, i mireu que això ja és dir si coneixeu les altres sales.
 
 
La immersió és molt fàcil quan tot lentorn i la dinàmica estan dissenyats perquè et trobis exercint de protagonista de la pel·lícula. El realisme dalguns elements i la qualitat de lambientació és el punt fort de la sala.

Les proves, també estan a lalçada. Algunes més convencionals, però la majoria sorprenents i originals. Molt mecanisme i electrònica. Tot dins un ambient àdhuc. La dificultat puja en comparació a les altres sales de Màximum. La cooordinació és essencial en algunes fases.

El gamemàster va estar molt atent i proper. A la sala hi juga un paper més actiu que en daltres, cosa que ens va agradar molt. I tot plegat converteix aquesta sala en una de les nostres preferides.
 


Vam completar la nostra missió en 81 minuts dels 90 disponibles i no vam parar quiets en tota lestona.

Sala Imprescindible!!!

 Ambientació/Immersió Lo putu millor del món





Feina gamemàster Imprescindible, la òstia!


Proves   La canya!

 
Experiència global Serà de les que recordarem molt de temps!
 

dimecres, 14 de febrer del 2018

SINNER (TOP SECRET ROOM ESCAPE)


Hem fet una escapada per provar Sinner. Això dels escapes en parella ens agrada.

Tot comença al reservar. No saps molt bé què et trobaràs, ja que no hi ha gaires ressenyes i a la web callen com uns putes.
 
 

Un cop arribem al local, coincidim amb un altre grup que van a una de les altres sales que tenen. Tots junts hem desperar, ja que el gamemàster arriba amb uns minuts de retard. Però de seguida ho posa tot en marxa i ens passen les males sensacions. Lentrada és divertida i ens dona molt bones expectatives. El fet de no saber quin tipus descape és contribueix a que lincertesa set mengi.

Un cop mans a lobra, les coses no avancen. Estem espessos, atontats o senzillament no donem per més. Les proves són difícils, però necessitem més ajuda del normal. La dinàmica de lescape és diferent al que estem acostumats. No és tant intuïtiu com altres. Fa falta buscar bé i raonar força.

El gamemàster és un noi molt trempat que ens va ajudar molt a anar avançant i amb que vam tenir una xerrada post joc dallò més amena.

Per segons no vam aconseguir sortir a temps, i és just per lo malament que ho vam fer.
 
 

Escape amb un preu molt ajustat per quan et vingui de gust posar-te a prova amb la teva parella i/o company.

 Ambientació/Immersió Molt correcte.


 
Feina gamemàster Molt bona.


Proves   Difícils, poc intuïtives.

 
Experiència global Val la pena!