Entrada destacada

RANKING

diumenge, 21 de gener del 2018

EL VIAJE CONTINUA (CRONOLOGIC 2)


Ja feia dies que teníem ganes danar a Cronològic, una agència que es dedica a oferir viatges temporals per conèixer la història de primera mà.
 

Lentrada a Cronològic és similar a visitar una agència de viatges, amb la diferència que el que tofereixen és una mica menys convencional.

La immersió és molt bona. Tant la forma de preparar-te com la decoració estan molt aconseguides. Realment, lambientació és fantàstica. Amb detalls que fan més creïble lexperiència.

Tota la història està ben lligada i les proves adequades a la vivència. En aquest apartat, el de les proves, el nivell de dificultat és més elevat del que estem acostumats. És un room que es juga diferent dels altres. Fins i tot, hi ha un parell de coses que sense pistes hauríem estat incapaços de resoldre. Al menys en un període de temps raonable. Potser deixen massa marge a lintuïció del jugador. Tot i així, no desmereixen un escape on shi van sentir molts òstia putes!

A una prova en particular el fart de riure va ser èpic. Fins i tot la nostra cronoazafata es va fer unes rises.

Per cert, la noia que ens va fer de gamemàster, va estar perfecte. Molt trempada i pendent del joc, on ens va haver de salvar en algunes ocasions.

Amb la seva ajuda vam aconseguir tornar al present sans i estalvis mancant 6 minuts dels 75 dels que et donen a linici.
 
 

Ens avisen que probablement al Febrer obriran nova sala amb una màquina de viatjar pel temps més moderna. No hi faltarem, això de viatjar en el temps mola.

Escape imprescindible.    

 Ambientació/Immersió Sorprenent! Un 10!



Feina gamemàster Perfecte i simpàtica.


 
Proves   Difícils, intuïtives, innovadores.

 Experiència global Fantàstica, òstia puta!



 
http://www.cronologic.es/

dimarts, 16 de gener del 2018

UN CASO PERDIDO (ACTION HOUSE)


Un viatge a Madrid sempre és una bona excusa per fer algun escape. Així que guiats per les recomanacions daltres blogs vam reservar Action House, Un caso Perdido.
 


Dir dentrada que no les teníem totes, ja que com a lEntrevista de Cubick, el tema no ens atreia massa. Però un cop arribes a la porta tot canvia.

Allà hi trobes en Bruno, un majordom que fa que no parís de riure fins que ten vas.

És un escape teatralitzat on algunes de les pistes no estan a lhabitació, sinó que arriben de forma molt original.

Lambientació està molt aconseguida tenint en compte que el tema tampoc permet grans lluïments. Però si no en tens prou per ficar-te al teu paper, sempre tens en Bruno a punt perquè no et despistis.

Les proves sorprenen molt, ja que sense cap efecte ni mecanisme, són summament divertides. Et sents un veritable investigador. I fa molta gràcia anar estirant el fil de la història de forma convencional.

A la seva web recomanen grups dentre 3 i 5 jugadors. Això és perquè hi ha molta feina a fer. I la veritat és que nosaltres, sense haver tingut la sensació dhaver-nos encallat gairebé gens, vam aconseguir sortir a manca de només 12 segons!
 
 
El tracte rebut va ser boníssim, així que sumant tot plegat, hem de qualificar aquest escape com dimprescindible.


Ambientació/Immersió Adequada, amb gràcia.


Feina gamemàster Espatarrant, delirant i rodona.


Proves   Moltes i ben trobades. Lligades amb la història.


Experiència global Divertit és poc.