Entrada destacada

RANKING

dijous, 26 d’octubre del 2017

OPERACIÓN S.W.A.T. (OPENMIND)


Segurament SWAT ens ha trencat els esquemes.

Hem arribat al local a Cornellà de Llobregat. Per fora pinta molt cutre. Alguns han dit de girar cua i anar a un altre lloc. Finalment hem entrat.

Mission SWAT és una puta aventura on ens hem posat a la pell dun escamot de SWATs que han de desactivar una cèdula terrorista. Oblidat del que has viscut fins ara. Aquest room es juga anant a totes.
 

Lentrada a la sala és sorprenent i completament adaptada al tema. Un cop dins comença com sempre, anar fent a poc a poc, fins que tot es comença a accelerar. Hi ha proves realment divertides. Algunes a les que no estem acostumats en un escape.

La inmersió és fantàstica. La decoració també. Els gamemàsters són dos aficionats que volien fer el seu propi escape, donant una volta més de femella al món dels rooms i ho han fet. Es nota la feina que hi ha en aquest room.

Per altra banda el temps és de 80 minuts. I això és perquè el room és bastant gran i les proves són abundants. A nosaltres sens va fer curt. Ens va passar lestona volant i tot i que vam estar-hi 71 minuts, ens va semblar poc.

Per buscar algun defecte només direm que al nostre parer la darrera sala desentona una mica amb la dinàmica del joc i potser li haurien de donar una repassada. Però quedi clar que no desmereix una sala impressionant.
 
 

Sala bestial. Ja tenim ganes de provar la seva nova sala La Mina.

Escape imprescindible!! Òstia puta!!!!

 Ambientació/Immersió Al·lucinant! Ho volíem matar tot!


Feina gamemàster Al nivell de la sala


 
Proves   Variades, divertidíssimes, originals, adrenalítiques.
 
Experiència global Ho vam flipar molt.

LABORATORIO ZOMBIE (FOX IN A BOX)


Tornem a Madrid per fer la segona sala de Fox in a Box.

La cosa comença malament, ja que ens truquen 20 minuts abans de la cita per demanar-nos que arribem una mica més tard, ja que es veu que estan de pràctiques els Nous gamemàsters.

Un cop allà, ens veiem conduïts a la sala per una gamemàster que farà de tal per primera vegada, ai mare

A lhora de la veritat, la feina de la noia és molt correcte i no hi ha res a criticar. Les pistes ben donades i essencials per sortir duna sala complicadota.

El joc comença en un laboratorio on hem de trobar una cura pel virus zombi que afecta la humanitat. Lambientació de la sala és molt correcta. El fet però que es vegi la sala següent a través dun vidre, treu una mica de misteri al joc.
 

Un cop més, les proves és el més destacable del joc, ja que no són gens fàcils. Ens va anar justet de sortir.
 
Bon escape, tot i que el posem per sota del bunker.

Ambientació/Immersió Bona

Feina gamemàster Molt correcte

Proves   Variades, divertides, difícils.


Experiència global Val la pena