Entrada destacada

RANKING

dissabte, 17 de juny del 2017

EL CÒCTEL DEL DOCTOR (INSOMNIA CORPORATION)


Òstia puta! Quina il·luminació el dia que vam decidir danar a prendre el còctel del doctor!

Parlem dun dels escapes més antics de Catalunya i la veritat és que segueix molt, però que molt vigent.

El joc comença ja al moment de fer la reserva. Un enigma per conèixer el punt de trobadaque resulta ser un bar. Allà et serveixen el còctel del doctor, i et donen unes instruccions per arribar a casa seva. No està de més demanar un xupito per acompanyar el còctel per preparar una mica el que vindrà després

Sortim del bar, agafem el cotxe i seguim les instruccions. En uns 5 minuts estem en una carretera sense asfaltar, de nit i amb aquella angoixa de si anem per bon camí.

Un cartell de fusta a lestil matanza de Texas ens confirma que anem bé.

 

Arribem a la casa i ens rep lajudant del doctor. A partir daquest moment entrem en un malson del que no sabem si en podrem sortir.

Lactuació de lajudant és una puta passada, un gamemàster dels que no en trobareu mai més cap. La introducció (si sen pot dir així, perquè encara ho flipem) de lajudant deixa pas a lentrada a lescape en sí, que és una mica heavy i ja deixa clar per si encara no te nhavies adonat, que estàs en un room de por. De por no, de cagar-shi.

Comença el festival i els que no estem del tot terroritzats comencem a buscar pistes. A poc a poc la cosa va endavant i arriba el moment de sortir de lhabitació. No estem en una sala sinó en una casa real i molt tètrica. I envoltats dalgunes coses molt dolentes. Així que ningú vol ser el primer de sortir al passadís.

Tot el joc va així.

La immersió és brutal, ja vens immergit de casa.

La decoració és real, és una casa autèntica amb alguns elements afegits. Cosa que contribueix a ficar-te en situació. Efectes de llum i so ho acaben darrodonir.

Les proves són bones i diverses. No massa difícils perquè lambient ja és prou carregat. Estan molt integrades a lhistòria i acaben amb un final dinfart.
Realment al final hi ha explosió dadrenalina i en el nostre cas va ser realment caòtic amb alguns membres de lequip corrent com pollastres sense cap, cridant (de fet, es van passar tot el joc cridant) i atropellant altres membres de lequip, gamemàsters i tot el que sels hi va posar pel davant
 
Cara d'haver-ho flipat molt!!

Lequip de Insomnia són gent super professional i sels hi nota que els apassiona el que fan. La xerrada post partida va ser molt agradable.

Vam marxar cap a casa amb subidón i al dia següent teníem reservat Xperiment, la segona part.

Escape imprescindible!!!!!Òstia puta!!


Ambientació/Immersió Bruuuuutaaaaaalllll!!!!!


Feina gamemàster Impresionaaaaant!!! Més que un gamemàster.

Proves   Integrades, bones, secundàries en el global de lexperiència.


Experiència global Al·lucinant! Per recordar! Volem tercera part!!!!!